fényújság futófény RGB videófal reklámfény

www.fenyujsag.hu

Egy kis visszatekintés néhány sorban, hogy mi is történt az elmúlt években.

1987-et írtunk, amikor megalakítottam a LAKILUX Gmk-t, mely többféle szolgáltatást végzett, de a fő profil a futófénycsövek, és futófény-elektronikák gyártása volt.

1989-ben COLORS Fényreklám Studio néven magánvállalkozássá vált. Ekkor már a vidámparkok fényeit, elektronikus vezérléseit is készítettük szerte az egész országban. Közben kifejlesztettem többféle elektronikát, mikroprocesszoros vezérlőt, valamint elkezdtük gyártani a fényújságokat, főleg nagy méretben, izzós kivitelben elsősorban vidámparkosok részére. A reklámtáblák gyártását is felvettük termékeink közé.

1997-ben megalakult a GENESIS Trade Bt., melynek egyik profiljában folytatódott a Fényreklám és Elektronika gyártása, kis műhelyben, kis létszámmal, de nagy kedvvel, szaktudással, garantált minőségben, versenyképes szolíd árakkal.

2014. Cégünk a piaci viszonyokhoz átalakult Genesis Trade Hungary KFT -re. Továbbra is fő profil a fényújságok készítése.   Ezév elején elkezdtük a LED táblák, video falak, valamint a fényújságok full-color -os változatának gyártását is.

Kérem, ne feledje, mi MAGYAR minőségű berendezéseket ajánlunk Önök számára !

en

Németh Attila